Rijschool Utrecht

Ben jij op zoek naar Rijschool Utrecht? Dan ben jij hier op het juiste adres. The Driving Academy is een rijschool dat centraal in Utrecht ligt. Op deze manier zijn wij voor iedereen makkelijk bereikbaar. Met onze ervaren rijinstructeurs helpen wij jou om met een goed gevoel de weg op te gaan. Wij zetten ons maximaal in, zodat jij uiteindelijk in het bezit bent van een rijbewijs. Tevens zijn wij ook te vinden in Amsterdam en omstreken. Kom jij uit deze regio? Dan is Rijschool Amsterdam de rijschool voor jou.

GRATIS Proefles bij Rijschool Utrecht

Bij The Driving Academy hebben wij voor jou een gratis proefles klaar staan. Wij geven jou de mogelijkheid om gratis te wennen met het autorijden. Deze gratis proefles is de eerste stap richting jouw rijbewijs. Deze rijles duurt 50 minuten en geeft jou de ideale mogelijkheid om voor het eerst het gevoel van autorijden mee te maken. Met deze gratis proefles halen wij jou bij jouw voordeur op, dit scheelt weer reistijd.

Na deze gratis proefles geven wij jou een indicatie van hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. Op deze manier weet jij direct waar je aan toe bent. Tijdens deze rijles kun jij gerust praten met de desbetreffende rijinstructeur. Al jouw vragen en problemen worden beantwoord en met jouw overlegt. Wij vind het namelijk erg belangrijk dat jij je prettig voelt tijdens het autorijden. Wil jij de eerste stap richting jouw rijbewijs zetten? Bestel dan nu de proefles en vul je gegevens in!  

Slechts 28 euro voor een rijles!

Bij The Driving Academy rijschool Utrecht hebben wij de keuze uit verschillende pakketten. Deze pakketten variëren van prijs en inhoud. Zo zit er altijd het juiste pakket voor jouw tussen. Bij pakket D betaal je slechts 28 euro voor een rijles!

Ben jij er klaar voor om je rijbewijs te halen? Wij staan in ieder geval klaar voor jou. Wij bij Rijschool Utrecht The Driving Academy geven jou de rust en de prettige rijsfeer die jij nodig hebt. Elk persoon behandelen wij apart, want ieder mens is uniek. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat jij met een goed gevoel de weg op gaat. Vraag de proefles nu aan!

Gratis Proefles?

gratis-proefles-button